سرویس ICT بين الملل ۱۳۹۶/۱۰/۲ - ۱۲ : ۱۸ شماره: 16179
روش پاک کردن ردپايتان در گوگل
مي‌داند دنبال چه مي‌گرديد، به چه چيزهايي علاقه داريد و کجاها رفته‌ايد. خيلي چيزهاي ديگر را هم مي‌داند و نگه مي‌دارد. وقتي درباره گوگل حرف مي‌زنيم، حريم خصوصي شما چندان هم خصوصي نيست.

وايمکس نيوز- گوگل مي‌گويد: "وقتي از خدمات گوگل استفاده مي‌کنيد، درباره اطلاعات خود به ما اعتماد مي‌کنيد." تو خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل.

اما آن چه ممکن است همه از آن خبر نداشته باشيم اين است که گوگل اين امکان را هم مي‌دهد که بخشي از سابقه اطلاعاتي را که به اشتراک مي‌گذاريد، از بين ببريد.

در اين مطلب چند امکان را براي پاک کردن رد پا در گوگل مرور مي‌کنيم:

1. پاک کردن فعاليت‌ها در گوگل

هر بار که در گوگل دنبال چيزي مي‌گرديد، اين شرکت جست‌وجوي شما را به حساب کاربريتان پيوند مي‌دهد.

گوگل هر فعاليت ديگري مانند پر کردن فرم يا گشت زدن در جي‌ميل را هم ثبت و ضبط مي‌کند.

همه اين اطلاعات در صفحه‌اي به نام My Activity (لينک) ذخيره مي‌شود. اين دقيقا جايي است که براي پاک کردن فعاليت‌هايتان بايد به آن سر بزنيد.

در اين صفحه، هم مي‌توانيد از امکان search يا جست‌وجو براي پيدا کردن صفحه يا کلمه خاصي که دنبالش هستيد استفاده کنيد، هم اين که در يک بازه زماني مشخص، تمام يا بخشي از فعاليت‌هاي قبلي را پاک کنيد.

براي پاک کردن کل سابقه مي‌توانيد از " nuclear option" استفاده کنيد.

اگر بخواهيد در اين صفحه چيزي را پاک کنيد گوگل درباره پيامدهاي احتمالي اين کار به شما هشدار مي‌دهد، اما واقعيت اين است که پاک کردن سابقه جست‌وجو و گشت و گذار در گوگل باعث نمي‌شود که شما در آينده از بهره بردن از امکانات آن محروم شويد.

2. تمام سابقه‌تان را در يوتيوب پاک کنيد

گوگل رد تمام جست‌وجوهاي شما را در يوتيوب و آنچه را در اين سايت تماشا مي‌کنيد نگه مي‌دارد.

لينک به سابقه جست‌وجو در يوتيوب در My activity

اين سابقه هم به راحتي قابل پاک کردن است. به صفحه History در منوي سمت چپ صفحه برويد و روي دکمه "Clear all search history" و "Clear watch history" کليک کنيد. يا اين که مي‌توانيد جست‌وجو يا ويديوي خاصي را در يوتيوب پيدا و پاک کنيد.


 

3. چطور پاي شرکت‌هاي تبليغاتي را از حسابتان کوتاه کنيد

گوگل نه‌تنها زير و روي زندگي شما را مي‌داند، بلکه اين اطلاعات را دراختيار شرکت‌هاي تبليغات آنلاين مي‌گذارد.

به همين دليل است که شما مرتب با آگهي‌هاي تبليغاتي مرتبط با جست‌وجوهاي قبلي خود روبرو مي‌شويد.

اگر از دست اين آگهي‌ها خسته شده‌ايد، مي‌توانيد به صفحه‌اي برويد که شما را در جريان اطلاعاتي مي‌گذارد که به تبليغاتچي‌ها مي‌رسد.

براي اين کار در حساب گوگل خود لاگ‌اين کنيد و به بخش "Personal info & privacy" برويد.

آنچه اين بار به آن نياز داريد گزينه "Ads Settings" است. روي آن کليک کنيد و به "Manage ads settings" برويد.

اينجا مي‌توانيد دکمه "Ads personalisation" را پيدا کنيد. اگر اين گزينه را از کار بيندازيد، ديگر آگهي‌هايي را که به خاطر ثبت و ضبط اطلاعاتتان در گوگل مي‌گرفتيد، دريافت نمي‌کنيد.

گوگل به شما هشدار مي‌دهد که به نفعتان نيست که اين کار را بکنيد چون ديگر آگهي‌هاي مربوط به علايقتان را نخواهيد ديد. انتخاب با شماست.

اما گزينه‌اي وجود ندارد که بتوانيد دريافت آگهي را به کل متوقف کنيد.

 

4. سابقه مکان و موقعيت خود را در گوگل پاک کنيد

اگر از گوشي اندرويد استفاده مي‌کنيد، گوگل فهرست جاهايي را که رفته‌ايد و موبايل و تبلت با خود داشته‌ايد در Timeline حفظ مي‌کند.

براي پاک کردن تمام اطلاعات رفت و آمدهايتان از نقشه گوگل بايد به لينک برويد.

در آنجا مي‌توانيد ردياب موقعيت را خاموش و سابقه گشت و گذارتان را پاک کنيد؛ يک روز خاص، يک بازه زماني يا کل آن را. حتي مي‌توانيد يک مسير خاص را که رفته‌ايد يا جاي مشخصي را که در آن توقف داشته‌ايد با فشار دادن دکمه waste basket button از سابقه گوگل و شايد خاطره خودتان محو کنيد.

منبع: سيتنا

انتهاي خبر / وب سايت اطلاع رساني وايمکس نيوز / شماره: 16179
اخبار مرتبط

نظر شما درباره اين خبر
نام و نام خانوادگي

پست الکترونيک

نظر شما
نظرات

عضویت در خبرنامه
نام و نام خانوادگی:
آدرس ایمیل:

چنانچه قبلا در خبرنامه ثبت نام نموده اید ، در صورت عدم تمایل به ارسال خبرنامه اینجا کلیک کنید

آرشيو خبر ها

نظرسنجي